L I M I T E D // E D I T I O N

Få et gratis karmophæng når du køber en økologisk  Nonomo® slyngevugge! Bemærk vi har begrænset antal, så det er først til mølle!

Vug dit barn i søvn, blødt og sikkert. Babyer elsker de bløde og vuggende op og ned bevægelser fra en babyhængekøje og kan blive helt rolige og døsige. 

Babyer fødes med en afrundet rygsøjle - ​Da musklerne efter fødslen stadig er for svage til at understøtte ryggen og hovedet, og mellemhvirvelskiverne endnu ikke fuldt udviklet, er det meget vigtigt, at babyens ryg kan ligge i en afrundet position. For at understøtte din babys ryg er NONOMO® Slyngevuggen tilpasset dette. NONOMO® babyhængekøje kan hjælpe dit barn med at sove længere, når først det er faldet i søvn. Den mindste bevægelse fra dit barn og babykøjen bevæger sig og beroliger barnet.

Se udvalget fra NONOMO her!

Danske graviditets og efterfødselstrusser

Momkind er et lille dansk brand som har designet en graviditets/ hospitals og efterfødselstrusse. 

Den populære Momkind trusse er super fleksibel og komfortabel blød og åndbar. Den er et must og et rigtig godt praktisk supplement til undertøjsskuffen under og umiddelbart efter graviditeten. Trussen er uden irriterende sømme, og er også velegnet til dig der har fået foretaget kejsersnit.

2 par sorte one-size trusser. Trusserne er Öko-tex certificeret. 2-pak 119,95 kr.

Køb dem her!

100% fokus på økologi og bæredygtighed

Vi udvælger meget nøje vores produkter og kun det bedste på markedet er godt nok til os, og dig.

Bæredygtighed, økologi og sundhed vægtes højt, og du kan derfor trygt handle hos os velvidende, at der er fuld gennemsigtighed ved de varer du køber.

Populære mærker

Se alle mærker

TILMELD NYHEDSBREV

Bliv opdateret på nyheder, få inspiration til en mere bæredygtig og økologisk hverdag og få eksklusive tilbud først

Vores favorit lige nu

Se mere

Populære tilbud

Se alle tilbud
AllergivenligNyhedSpar 15%
Cocoon luksus sommerdyne, Voksen 140x200, Uld - 150G
AllergivenligNyhedSpar 20%
Cocoon luksus sommerdyne, Junior 100x140, Uld - 150G
AllergivenligNyhedSpar 20%
Cocoon luksus sommerdyne, Baby 70x100, Uld - 150G
GOTS certificeretNyhedSpar 40%
Müsli kyse i uld/silke - Rose Whip
Müsli Müsli kyse i uld/silke - Rose Whip
77,95 kr 129,95 kr
På lager
GOTS certificeretNyhedSpar 40%
Müsli Home sengetøj, voksen - Juncus
Müsli Müsli Home sengetøj, voksen - Juncus
419,97 kr 699,95 kr
Kun 1 tilbage
GOTS certificeretNyhedSpar 40%
Müsli Home sengetøj, voksen - Shadow
Barselsgaver

Barselsgaver

Vi har samlet vores mest populære barselsgaver, så du nemt kan få en idé.

Gavekort

Gavekort

Flot gavekort, perfekt til fx fødselsdagsgave, julegave eller barnedåb.

Naturebaby.dk er Danmarks største økologiske og bæredygtige univers til baby, mor, barn og hjemmet.

Vi oplever en øget efterspørgsel på vores mange produkter, og vi arbejder hele tiden på at få endnu flere og nye økologiske og bæredygtige varer hjem til vores søde kunder. 

Hos Naturebaby.dk udvælger vi vores produkter meget nøje, og kun det bedste er godt nok til os. Vi har eksperter på området som assisterer os. Når du handler hos Naturebaby, kan du være sikker at produkterne er økologiske og bæredygtige, samt at den service du får er den bedste.

Vi forhandler udelukkende økologiske og bæredygtige produkter til baby, mor og barn og økologisk tøj. Om du er ude efter økologisk babytøj, uldtøj til børn, stofbleer, sutteflasker, ammeindlæg eller sunde sutter – så har vi et stort og bredt udvalg.

 

Inden for økologisk babytøj har vi mange lækre mærker, bl.a. SerendipityKonges Sløjd, Studio Feder, Pierrot la Lune, Disana, Engel Natur, Angulus, Bisgaard, Easy Peasy, Cam Cam, Müsli, Living Crafts, Fred's World mm. Vi går primært efter GOTS mærket, som er det ypperste inden for økologisk bomuld. Så hvis du leder efter økologisk babytøj og økologisk børnetøj, vil du ikke blive skuffet.

 

Vi har et bredt sortiment og har mange af de mest kendte økologiske og bæredygtige mærker i vores showroom såsom uldtøj fra Engel Natur, Disana, Basic Apparel og Living Crafts, sutter fra Hevea baby og EcoViking, stofbleer, badebleer og ammeindlæg fra ImseVimse og Disana, økologisk kapok, uld og majsdyner og madrasser, samt et stort udvalg af lækkert kemifrit legetøj fra bl.a. Grimms, Franck & Fischer, Götz, Así og ikke mindst skønne Sophie la Girafe. Økologiske og bæredygtige produkter til køkkenet bl.a. fra The Organic Company, Pulito, Frigoverre og Bee's Wrap.

 

Vi har også lækre Klean Kanteen drikkedunke uden skidt kemi og smukke økologiske dukker fra Rubens Barn, og vi er hele tiden på udkig efter nyt spændende økologisk tøj til mor og barn og økologisk babyudstyr og andre lækre økologiske produkter til hjemmet

 

Hos Naturebaby.dk fører vi også 100% økologisk og naturligt vaskemiddel fra Cocoon Company. Sæbebær, sæbenødder, sæbeskaller og vaskenødder - Kært barn har mange navne. Hos os kalder vi dem for sæbebær og de er 100% naturlige. De kommer fra Nepal, er tørrede og sprængfyldte med saponin. Saponin er et naturligt vaskemiddel, der er blevet brugt i flere tusinde år. Vi forhandler også pletfjerner som er et 100% vegansk produkt, uden skidt kemi. Pletfjerneren er utroligt effektiv, men samtidig skånsom mod dit tøj og ikke mindst miljøet. Den er lavet af 100% naturlige olier og mineraler.