Velkommen til vores showroom på Frederiksborgvej 16B, 3200 Helsinge.

 

Der sker mange spændene nye ting hos Naturebaby. Vi har bl.a. fået et rigtig lækkert og inspirerende showroom. Det betyder at I fremadrettet er velkommen i vores showroom:

 

Mandag kl. 10-15

Tirsdag kl.  10-15

Onsdag kl. 10-15

Torsdag kl. 10-15

Fredag kl.  10-16

Lørdag kl. 10-13 (til og med d. 21 december)

Vær opmærksom på, at vores showroom i Helsinge holder lukket i weekenden og på helligdage.

Besøg os her:

 

I vores showroom vil der være en masse lækre varer udstillet fra webshoppen. Varerne der står fremme er varer der står fremme for en kort periode som udstilling, for så at skulle sælges. Der vil løbende blive udskiftet varer, så de passer til sæson, og for at der altid er et bredt udvalg fra shoppen repræsenteret. 

 

I showroomet kan der handles via egen smartphone eller de 2 opstillede Ipads. Det betyder i praksis at vi ikke længere har en butikskasse, men at alle køb foregår via vores hjemmeside. Vi hjælper selvfølgelig gerne med spørgsmål til varerne eller teknisk hjælp til købsprocessen. Der er også opstillet en hjælpe tavle, der kort fortæller de forskellige steps.

 

Sådan handler du i vores showroom:

  • Lad dig inspirere af de mange lækre ting i vores showroom, eller fra webshoppens hjemmeside.

 

  • Find de varer du ønsker at købe online på en af vores opstillede IPads, eller på egen smartphone. Tryk på "køb nu" og varen lægges i din kurv.

 

  • Husk her at vælge gaveindpakning hvis det ønskes (koster 10 kr. pr. gave)

2.    Tryk på “bestil nu”.

3.    Udfyld KUN din e-mail. (dette gælder kun ved køb på vores IPads) Købes fra egen smartphone skal du udfylde hele kolonnen med "faktureringsadresse" + skrive "købt i butik" i kommentarfeltet.

4.    Vælg betalingsmetode: her kan du vælge kontant i butik eller betaling med kreditkort.

5.    Vælg forsendelsesmetode "butikskøb"

6.    Vælg "jeg accepterer” 

7.   Timeld dig gerne vores nyhedsbrev, så vil du hver uge modtage spændene nyheder, og være med i den månedlige konkurrence om at vinde et gavekort på 500kr. til Naturebaby.dk

8.    Tryk på gennemfør ordren.

 

-  Vi får ordren hos os elektronisk, vi pakker den klar til dig og du får den med hjem med det samme.

 

Du kan også vælge at lave købet hjemmefra, så skal du blot vælge den forsendelsesmetode der hedder “ ingen fragt”, og du vil så modtage en e-mail fra os når din ordre er pakket og er klar til afhentning i vores showroom.

 

Tusinde tak for din ordre - og på gensyn!