NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

For mange familier bliver barnevognen hurtigt det primære transportmiddel når der sker en familieforøgelse - derfor er det vigigt at tingene er i orden!

Naturkind er et lille Østrigsk firma, der er dedikeret til at lave økologiske barnevogne, klapvogne og ekstraudstyr uden skidt kemi. Naturkind er kendt for at have hjertet på rette sted og går rigtig meget op i deres produktion.

Alt skal være i orden og i bedste kvalitet. De er de eneste, som laver økologiske barnevogne uden spor af flammehæmmere og andet skidt kemi - Når du vælger en vogn fra Naturkind, er du sikker på, at du ikke udsætter dig selv og dit barn for unødig kemi. Vognene er fyldt med skønne, funktionelle detaljer, der gør køreturen til en leg.


Nedenfor vil du få en kort gennemgang af de mange fordele, der er ved at vælge den enkelte vogn. Tryk ind på den vogn der passer bedst til dit behov og se alle mulighederne.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe ind alle hverdage 8:30-15:00
KLIK HER FOR AT RINGE TIL OS!

LUX EVO - EN SPORTY BYVOGN!

Modellen LUX EVO udmærker sig ved at give en ekstremt høj kørekomfort. Vognen er udstyret med drejehjul foran, der gør at man nemt manøvrerer rundt på steder hvor pladsen er trang - Forhjulene kan desuden låsen fast i fremadgående position, så køreoplevelsen stadig er i top, selv på ujævne veje, i skoven mv. - Desuden er LUX EVO enormt nem at klappe sammen og fylder næsten intet!

Naturkind EVO LUX kommer altid med Solight Ecco Tires - Et hjul der udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit, udstyret med reflekser, punkterfrit, produceret i 100% genanvendelige materialer. Hjulet er desuden ultra let og UV- og varmeresistent! 

LUX EVO fåes som kombivogn, klapvogn, barnevogn 77cm liggemål og den nye MAX med 96cm liggemål!

SE LUX EVO HER!

VARIUS - EN GOD All-AROUNDER!

Modellen VARIUS udmærker sig ved at give en god, fast, kørekomfort. Vognen er udstyret med drejehjul foran, der gør at man nemt manøvrerer rundt på steder hvor pladsen er trang - Forhjulene kan desuden låsen fast i fremadgående position, så køreoplevelsen stadig er i højsædet, selv på ujævne veje, i skoven mv. - Varius klappes sammen i fem nemme steps og fylder ikke så meget. VARIUS kommer med tre typer hjul:

  • Plasthjul: Dette er standard og giver en ok køreoplevelse, dog til den hårde side. Hjulet er punkterfrit
  • Lufthjul: Her styrer du selv hårheden og hjulet er mere terrængående. Hjulet kan punktere.
  • Comfort+: Hjulet vi altid anbefaler. Hjulet er blødt og punkterfrit og giver den bedste kørekomfort.

VARIUS fåes som kombivogn, klapvogn, barnevogn 77cm liggemål og den XL med 98cm liggemål!

SE VARIUS HER!

LUX EVO MAX - Det nyeste skud på stammen!

En must-have barnevogn for øko-forældrene med god plads og med fokus på ture i naturen.

MAX udmærker sig i barnevognskassen ved at have integreret solskærm og et ekstra bredt, foldbart stykke til at skærme barnet nede i vognen. Kassen er desuden udstyret med integreret ryglæn.

Lækre detaljer, kvalitet og økologi går hånd i hånd fra start til slut.


Vi i Danmark er jo lidt specielle - Som ét af de eneste lande, ynder vi at lade vores børn sove udendørs hele året rundt. Det gør at der er brug for et langt liggemål - og her lander MAX! Med et liggemål på hele 96cm, kan barnet sove ude til det er ca. 2,5 år!

EVO LUX kommer altid med Solight Ecco Tires - Et hjul der udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit, udstyret med reflekser, punkterfrit, produceret i 100% genanvendelige materialer. Hjulet er desuden ultra let og UV- og varmeresistent! 

SE LUX EVO MAX!

EKSTRAUDSTYR TIL DIN NATURKIND VOGN!

Hos Naturebaby har vi et bredt udvalg af ekstraudstyr til din nye Naturkind barne- eller klapvogn!

Du finder det essentielle regnslag, myggenettet, køreposen, pusletasken, mufferne til styret når den danske vinter bider og meget meget mere! Alle tekstiler kommer i bedste, økokologiske GOTS-certificerede kvalitet!


Nedenfor har vi listet en række af det mest essentielle ekstraudstyr til din nye, økologiske vogn! - ellers brug knappen for at se ALT ekstraudstyr.

SE ALT EKSTRAUDSTYR!

EKSTRAUDSTYR TIL NATURKIND