Naturebaby har en klar politik for behandlingen af dine kundedata. Vi er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af information og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

Datapolitik hos Naturebaby

- Naturebaby videregiver ikke data til tredjepart.

- Naturebaby sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder, som reklame for andre virksomheder.

- Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra maillinglister, eller helt at blive fjernet fra Naturebaby kundedatabaser. Du skal blot tage kontakt til os. Vi lagrer som udgangspunkt oplysningerne indtil du beder os om at fjerne dem. Dette gør vi for nemmere gennemførsel af ordre for fremtidige ordrer afgivet på Naturebaby.dk. 

- Du kan til en hver tid få oplyst hvilke informationer Naturebaby måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. I sådanne tilfælde, skal du rette henvendelse til Naturebaby kundeservice på info@naturebaby.dk.

- Vi behandler dine data SSL-krypteret database. Denne database har alle medarbejdere i Naturebaby adgang til.

- Alle ansatte hos Naturebaby, har mulighed for at se kundedata.

Hvilke oplysninger gemmer vi og hvor lang tid?

- Personlige oplysninger (navn, adresse) kan ikke slettes før 5 år efter købsdato, grundet regnskabslovens paragraf omkring sporbarhed i op til 5 år.

- E-mail adresse gemmes i e-mail system til at kunne sende dig målrettede nyhedsbreve. Hertil gemmes dit navn, for at kunne personalisere oplevelsen. Disse oplysninger kan slettes så snart det måtte ønskes. Dette kan gøres ved at framelde sig i bunden af hver e-mail vi sender, eller ved at rette henvendelse til os.

- Vi gemmer logstatistik og din besøgshistorik på vores website for at kunne personalisere og målrette annoncer mod dig. Disse data gemmes i op til 180 dage.

Cookies

Du kan læse om brugen af cookies på Naturebaby, ved at klikke her.

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing