20% PÅ HOPPEKIDS MØBLER

Svanemærkede børnemøbler

KØB HER

100% fokus på økologi, bæredygtighed og ingen kemi

Vi udvælger meget nøje vores produkter og kun det bedste på markedet er godt nok til os, og dig.

Bæredygtighed, økologi og sundhed vægtes højt, og du kan derfor trygt handle hos os velvidende, at der er fuld gennemsigtighed ved de varer du køber.

Vi gør også hvad vi kan for at mindske klimabelastning, og derfor printer vi ikke returlabels som alligevel ikke bliver brugt og vi sender næsten alle pakker i genbrugskasser.

Naturebaby.dk er Danmarks største økologiske og miljøvenlige univers til baby, mor, barn og hjemmet.

Vi oplever en øget efterspørgsel på vores mange produkter, og vi arbejder hele tiden på at få
endnu flere og nye økologiske og miljøvenlige varer hjem til vores kunder.

Produkter uden unødige kemikalier

Hos Naturebaby udvælger vi vores produkter meget nøje for at undgå unødige kemikalier og mindske miljøskadelig produktion. Kun det bedste er godt nok til os og vores kunder. Vores eksperter har en dyb viden inden for bæredygtig produktion. Derfor vægter vi også fuld gennemsigtighed med hele forsyningskæden meget højt, så vi kan stå 100% inde for de produkter vi sælger, samt yde den bedste service til vores kunder.

Nøje udvalgte økologiske mærker & varekategorier

Vi forhandler udelukkende økologiske og miljøvenlige produkter til mor, baby, barn & hjemmet. Om du er ude efter økologisk babytøj og børnetøjbabyudstyrlegetøjtøj & sko, ting til kvinder og til hjemmet – så har vi et bredt udvalg af klimavenlige produkter uden skidt kemi.

Her er et udsnit af de lækre mærker vi blandt andet forhandler:  LiewoodKonges SløjdEngel NaturKlean KanteenNsleepBabymocsÖkoNormNatyBIBSGrimmsPulitoMomkind - og mange flere! Se alle vores mærker med fokus på bæredygtighed, økologi og ingen unødig kemi her.

Grønne certificeringer

Når vi udvælger mærker og produkter, går vi primært efter GOTS mærket, som er den ypperste certificering inden for økologisk bomuld. Vi tilbyder desuden også vores helt egne Naturebaby stofbleer - produceret  i 100% lækker, økologisk bomuld.

Shop løs i vores kæmpe udvalg af bl.a. sutter fra BIBSuldtøj fra Engel Naturpuslepuder fra Konges Sløjdhagesmække fra Liewoodamme bh’er fra Carriwellbarnevogne fra naturkindtrælegetøj fra Grimms – eller en masse af vores andre populære øko-kategorier til baby, barn, mor & hjemmet. I vores Zero Waste kategori, finder du også en masse lækre drikkedunketermoflaskermadkasser mm. fra mærker som Klean Kanteen og Pulito.

Naturlige & veganske produkter til hjemmet

Hos Naturebaby.dk fører vi også 100% økologisk og naturligt vaskemiddel fra Cocoon Company. Sæbebær, sæbenødder, sæbeskaller og vaskenødder - Kært barn har mange navne. Hos os kalder vi dem for sæbebær og de er 100% naturlige. De kommer fra Nepal, er tørrede og sprængfyldte med saponin. Saponin er et naturligt vaskemiddel, der er blevet brugt i flere tusinde år. Vi forhandler også pletfjerner som er et 100% vegansk produkt, uden skidt kemi. Pletfjerneren er utroligt effektiv, men samtidig skånsom mod dit tøj og ikke mindst miljøet. Den er lavet af 100% naturlige olier og mineraler.