Weleda Baby - med eller uden parfume?

Er Weleda til baby uden parfume? Hvad skal jeg vælge til mit barn?


Der er et kæmpe marked af produkter til børn og det er nemt at blive forvirret, både som førstegangs- eller "flergangs"mor. Lad os kigge lidt på Weledas produkter.

Er der parfume i Weledas babyprodukter?

Weleda baby har to serier, den almindelige gule Calendula serie og den nye White Mallow.

Calendula serien er den originale, hvor calendula er den aktive ingrediens, der er med til at gøre disse produkter så fantastiske. Der er tilsat æteriske olier, hvilket faktisk betegnes som parfume, selvom de er naturligt forekommende.

White Mallow er deres helt nye serie, som er baseret på planten katost, ja det lyder mærkeligt, men det hedder den altså på dansk. Den har ingen æteriske olie/parfume tilsat.

Hvad skal jeg vælge?


Er der allergier, eksem eller astma i familien, så skal du vælge White Mallow, som ikke indeholder æteriske olier. Her gør æteriske olier sjældent noget godt og der er ingen grund til at tage chance med noget som helst. Den eneste ulempe er, at der indtil videre kun er tre produkter fra Weleda baby med White Mallow. Men mon ikke der kommer flere snart.

Har I ingen allergier, eksem eller astma i familien, så er det efter min personlige mening helt ok, at vælge et produkt med æteriske olier, så længe de er brugt sparsomt og det er fra en kilde, du stoler på. Herhjemme har vi altid brugt Weledas babyprodukter med calendula. Specielt deres Nappy change cream eller numsecreme er den mest fantastiske overhovedet, den slår alle andre af banen uden problemer, ja også dem fra apoteket. Efter grundig test herhjemme må vi også konkludere, at den er mere effektiv mod rød numse end den med White Mallow nappy change cream.

Der er mange meninger om dette og det er altid en god idé, at udsætte baby for så få allergener som muligt. Men brug din sunde fornuft og mærk efter, hvad du har det bedst med. Alle familier er forskellige. :)
Weleda